МСА Компани

  • Производство
  • Проектирање
  • Дизајн
  • Реализација

За нас...

Како семејство
МСА Компани Дооел Скопје од 2008 година гради соништа и здрава иднина.


Ние знаеме дека спортот се развива со нај современи спортски терени кои ги содржат сите светски стандарди.
Со текот на времето, терените со вештачка трева полека но сигурно го заземаa местото на терените со природна трева.

Како MCA Компанија нашето мото е:
да ви обезбедиме високо квалитетни терени со најповолни услови. Во меѓувреме, обрнувајќи внимание на човековото здравје и безбедноста на животната средина
Ви даваме гаранција на нашите производи кои се вршат со ФИФА, ФИБА, ИААФ и ИТФ стандарди. Дизајнираме, инсталираме и градиме спортски терени за фудбал, тенис, кошарка, ракомет, многу наменски, голф, атлетски патеки со систем на вештачка трева ФИФА 1 Cтар и ФИФА 2 Cтар.

Истотака и систем на акрилик, тартан и гумени подлоги. Многу спортски терени низ Македонија и цел Балкан, се успешно конструирани со користење на модерната технологија со добро обучени стручни тимови. Основниот принцип е обезбедување на највисок квалитет на објекти во најкусо време.

Свесни сме дека радоста и насмевката на еден детски лик не може да се замени со материјалното. Децата, кои се најголемото богатство на светот, со игра ја рaзвиваат својата интелегенција. Затоа работата која ја нудиме бара голема одговорност и потполно сме свесни за нејзината важност. Со чувство на супериорен квалитет, принципите на МСА Компани се искреноста и професионалниот пристап кон нови идеи со фантазија, динамика во согласност со стандардите, за да бидеме 100% сигурни од задоволството на клиентите ...
Со почит..