МСА спорт и игралишта

Кои сме ние?

МСА СПОРТ И ИГРАЛИШТА е формирана во 2008 година во Скопје, Н.Македонија, како компанија за проектирање и инсталирање на спортски терени и детски игралишта.

Имавме цел да станеме меѓународна компанија, па ја започнавме нашата производствена линија за внатрешни и надворешни детски игралишта во Скопје во 2011 година. Покрај обезбедувањето на високо квалитетни производи, нашиот професионален тим исто така проектира, инсталира и обезбедува комплетни решенија за парковски рекреативни центри и градби за спортски терени. Наскоро ќе станеме лидер во секторот во нашата земја со производи кои се одлично прифатени од домашни и странски клиенти.

Добредојдовте во светот на игралиштата и спортот!

Приоритет ни е безбедноста и развојот на детето. Дизајнираме игралишта за развој на децата, каде што тие можат да креираат свои игри со сопствена креативност без да се досадуваат.

Игри за сите

Ние ја разбираме важноста на играта за здравјето, благосостојбата и развојот на децата. Затоа веруваме дека секое дете треба да има пристап до инклузивни и достапни игралишта, без разлика на возраста или способноста. Нашиот широк асортиман на опрема за игралишта, од самостојни производи до модуларни системи за игра, гарантира дека сите деца можат да уживаат во времето за игра заедно.
Scroll to Top