За нас

Години постоиме
0 +

Кои сме ние?

МСА гради соништа и здрава иднина

Ние знаеме дека спортот се развива со нај современи спортски терени кои ги содржат сите светски стандарди.
Со текот на времето, терените со вештачка трева полека но сигурно го заземаa местото на терените со природна трева.

Како MCA Компанија нашето мото е:
да ви обезбедиме високо квалитетни терени со најповолни услови. Во меѓувреме, обрнувајќи внимание на човековото здравје и безбедноста на животната средина
Ви даваме гаранција на нашите производи кои се вршат со ФИФА, ФИБА, ИААФ и ИТФ стандарди. Дизајнираме, инсталираме и градиме спортски терени за фудбал, тенис, кошарка, ракомет, многу наменски, голф, атлетски патеки со систем на вештачка трева ФИФА 1 Cтар и ФИФА 2 Cтар.

Радости и насмевки

Свесни сме дека радоста и насмевката на еден детски лик не може да се замени со материјалното. Децата, кои се најголемото богатство на светот, со игра ја рaзвиваат својата интелегенција. Затоа работата која ја нудиме бара голема одговорност и потполно сме свесни за нејзината важност. Со чувство на супериорен квалитет, принципите на МСА Компани се искреноста и професионалниот пристап кон нови идеи со фантазија, динамика во согласност со стандардите, за да бидеме 100% сигурни од задоволството на клиентите …
Со почит..

Scroll to Top